Mixtape: Skeme “The Statement”

I blev introduceret for H.O.P.E. tidligere, og nu bringer vi jer Skeme som er fra Inglewood California. Her på det seneste kan man fornemme at en stor bølge af nye og interessante artister har ramt the “West Coast”. Skeme står på fronten af denne nye generation af artister, som kaldes for “New West”, og efter at have lyttet til hans seneste mixtape “The Statement” følte jeg mig forpligtet til at dele den med jer. Som artist hælder Skeme nok lidt mere til den ‘traditionelle’ vestkyste gangster stil end den alternative som man hører fra artister som Dom Kennedy eller H.O.P.E.

Det der skinner mest igennem Skemes musik er hans evne til at kombinere samt lad sig inspirere af de forskellige lyde fra hans del af verden, og derefter forme sin egen unikke lyd. Derudover er det ingen overraskelse, at produktionen på “The Statement” er fuldstændigt fejlfrit da Boi-1da, B!nk og Futuristiks har lånt en hjælpende hånd til at kreere et kraftigt Westcoast mixtape. Hent mixtapet og tjek videoerne ud!

Skeme – The Statement (Mixtape)

5 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 1 aug, 2011

  Skeme – The Statement. Hjernedødt mixtape! #NewWest http://fb.me/157UrVDe1

 2. Pingback: SteezinVideo: Skeme x FreeOnSMASH: Live In L.A. | DrozDailySteezin.Dk 10 aug, 2011

  […] til at blive den næste store ting. En af de nyere herre, er Skeme, som vi forleden lavede et indlæg om, hvor man kunne hente hans mixtape The Statement. I denne video har han taget sin tid med […]

 3. Pingback: SteezinVideo: Skeme “Krooked Chronicles” episode 2 | DrozDailySteezin.Dk 24 aug, 2011

  […] Chronicles er Skemes personlig vlog-serie. The Statement er stadig på heavy […]

 4. Pingback: SteezinMusic: Skeme “Krooked Montanta” (Feat. 12) | DrozDailySteezin.Dk 2 sep, 2011

  […] kan lide den nye bevægelse af unge rappere fra Vestkysten, skal man helt sikkert give hans mixtape The Statement en chance, som er fuld af plays på min iPhone. Check it […]

 5. Pingback: MusicVideo: Skeme “When You See Me” | DrozDailySteezin.Dk 7 sep, 2011

  […] men en video der viser Skeme oppe på et tag hvor han indspiller tracket. Hvis man ikke har hørt The Statement endnu, kan man passende klikke på linket for at hente […]

HAVE SOMETHING TO SAY?