SteezinMusic: Frank Ocean “Let Me” (Feat. Kyle Christopher)

Så er der nyt fra den talentfulde sanger/sangskriver Frank Ocean, som man bare ikke kan få nok af. I denne omgang har han teamet op med Kyle Christopher og kreeret tracket “Let Me”. Tracket er som altid dope, dog skal det ikke siges om det bare er endnu en dag i studiet eller om det er en sang som rent faktisk kommer til at være på et kommende projekt?

Nyd ihvertfald tracket, og forhåbentligt kan man glæde sig til mere kvalitetsmusik fra den unge OFWGKTA sanger. Hvis man ikke ved det, så er Frank Ocean faktisk med på 2 sange på det kommende Jigga & Kanye album Watch The Throne, som kommer til at være tilgængeligt d. 12. august. Check it out!

3 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 2 aug, 2011

    Nyt behageligt track fra Frank Hav! http://fb.me/1ds1wQ3Qk

  2. Pingback: Simon Makienok 2 aug, 2011

    Nyt behageligt track fra Frank Hav! http://fb.me/1ds1wQ3Qk

  3. Amjad Ja-D on 02/08/2011

    Fire!

HAVE SOMETHING TO SAY?