Event: G.O.O.D. Music After Party Hosted By Pusha T @ KB3, 11. august

Som mange nok ved optræder Kanye West i Tivoli d. 11. august, og med sig tager han en af sine seneste tilføjninger til G.O.O.D. Music rosteren, nemlig Clipse’s Pusha T. Det skal ikke siges om Pusha T kommer til at varme op for Kanye, eller bare kommer til at være en slags hypeman. Mit umiddelbare gæt vil dog være at han kommer til at hype folk op, da det i denne uge blev offentliggjort at Pusha kommer til at optræde på VEGA, d. 20. september. Så det ville ikke rigtigt give mening at en artist i Pusha’s kaliber skulle optræde to gange på to måneder i samme land.

I anledningen af koncerten er der også blevet fastlagt en G.O.O.D Music efterfest, som vil blive holdt i Københavns nye hotspot nemlig KB3, hvor ingen andre end Pusha kommer til at være vært med en lille overraskelse i ærmet. Udover Pusha, kommer vi til at opleve både DJ Noize og Mr. Møller bag i dj-pulten, som kommer til at give dig hip-hop og rnb joints i første klasse. Der kommer til at være rød løber og folk fra forskellige dele af entertainingsbranchen, modeller, musikkere, pressefolk, fashion folk etc. Der er derfor ikke nogen undskyldning for ikke at komme, fordi det kommer til at være den største fest der hidtil er blevet holdt i 2011.

Detaljer og kriterier for at kunne deltage:

Red Carpet: 22.00

Dresscode: G.O.O.D.

Gæsteliste: PUSHATAFTERPARTY@gmail.com

Entré: 150 DKK
           100 DKK (m. Kanye West koncert billet)

Bordbestilling: +45 31697704

Gå ind og deltag på den facebook pagen, og gør dig klar til et brag af en fest, yeeeeeurrrgh!

4 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 5 aug, 2011

  G.O.O.D. MUSIC AFTER PARTY HOSTED BY PUSHA T @ KB3, 11. august, TOO G.O.O.D. TO BE MISSED! http://fb.me/1chVX4154

 2. Pingback: DDSteezin 5 aug, 2011

  G.O.O.D. MUSIC AFTER PARTY HOSTED BY PUSHA T @ KB3, 11. august, TOO G.O.O.D. TO BE MISSED! http://fb.me/1chVX4154

 3. Pingback: Majid Ahmad 5 aug, 2011

  G.O.O.D. MUSIC AFTER PARTY HOSTED BY PUSHA T @ KB3, 11. august, TOO G.O.O.D. TO BE MISSED! http://fb.me/1chVX4154

 4. Pingback: Majid Ahmad 5 aug, 2011

  G.O.O.D. MUSIC AFTER PARTY HOSTED BY PUSHA T @ KB3, 11. august, TOO G.O.O.D. TO BE MISSED! http://fb.me/1chVX4154

HAVE SOMETHING TO SAY?