Fashion: 2 Stk. Biker Jackets

Biker jackets har altid været interessante, jeg har bare aldrig kunnet se mig selv i en, men det er der nu lavet om på. College jakker er fede, men jeg synes der er for mange der går med dem, desuden føler jeg også de er ved at ‘dø’? Disse to modeller, fra forholdsvis House Of Billiam og Undercover er i øjeblikket mine favoritter.

Se mere efter jumpet..

House Of Billiam’s piece kaldes en MB Biker jakke og kan i øjeblikket kun købes som en skræddersyet jakke fra House of Billiam og få butikker i Japan. Jakken kan fås i over 100000 variationer. Som man kan vælge fra deres farveprøvebog, og derefter få jakken skræddersyet, så den sidder perfekt og gør, at man kan skabe en helt unik jakke. De første par billeder er fra Aaron Lindsay’s Hiddenlab collabration med House Of Billiam,  virkelig dope og han har vidst stadig få tilbage. Hvis du er interesseret i jakken, kan du komme til hans facebook page her.

 

Undercover Quilted Leather Riders Jacket er en del af deres Fall/Winter 2011.

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 21 aug, 2011

    Fashion: Dope Biker Jackets http://t.co/iNrOxqK

  2. Pingback: DDSteezin 21 aug, 2011

    Fashion: Dope Biker Jackets http://t.co/iNrOxqK

HAVE SOMETHING TO SAY?