Fashion: Upcoming Danish Brand DEADDY

DEADDY er et dansk skater og street brand fra København. Det er den unge iværksætter Philippe Brandt Kofod på 17 år, der har startet brandet. DEADDY har været i gang siden slutningen af 2009 og har udviklet sig en del siden da. Man kan nu se kunstnere som Sleng og Kay repræsentere det, også kunstnere som Keny Arkana (fransk rapper) er blevet set i tøjet. Inspirationen kommer af undergrunds kulturen i de europæiske storbyer.

Tøjet bliver lavet i begrænsede partier. Du kan følge DEADDY på facebook, for dette er i øjeblikket den eneste mulighed for, at få fingrene i tøjet. Der vil dog snart blive oprettet en online shop, så det bliver lidt nemmere at få fat i tøjet. Følg udviklingen gennem brandets facebook side her.

5 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 24 aug, 2011

  Nyt dansk brand ! http://t.co/345FFUY

 2. Pingback: DDSteezin 24 aug, 2011

  Nyt dansk brand ! http://t.co/345FFUY

 3. Zunfrud on 05/09/2011

  trash

 4. Zunfrud on 05/09/2011

  trash

 5. Danijel on 14/12/2016

  Sut en fucking fed pik i helvede kan i fatte det

HAVE SOMETHING TO SAY?