SteezinMusic: Curren$y “Smoke Sumthin” (Feat. Lil Wayne)

Wow, det er det jeg har haft brug for i livet, Spitta og Weezy sammen på et track igen! På Spitta Andretti’s seneste mixtape Verde Terrace hostet af DJ Drama, skulle der have været et track på ved navn “Smoke Sumthin” hvor ingen andre end hans gamle ven Lil Wayne gæster på tracket.

Grunden til at tracket ikke kom med på mixtapet er rimeligt komisk, men Spitta har brækket sin ankel og har derfor først haft adgang til en computer i går, hvor han så fandt ud af, at Wayne havde sendt ham tracket tilbage med et gæstvers. Men ikke desto mindre, ændre det ikke særligt meget ved tracket, fordi det er dope shit. Forstår virkeligt ikke hvorfor Wayne og Spitta aldrig har lavet mere musik sammen, de clicker utroligt, og desuden er de fra samme by.

Vil gerne se et Wayne/Spitta projekt i den nærmeste fremtid, fordi kan kun forestille mig at det bliver fuld af kvalitet. Desuden er Wayne utrolig over “Curren$y-jhu-inspireret-beats”. Her er tracket ihvertfald, enjoy!

“I remember when you couldn’t even smoke shit, couldn’t stay focused, and don’t forget it bitch!
Shante fuck with me, no homo!”

3 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 28 aug, 2011

    Curren$y og Weezy sammen på et track igen! Damn :S http://t.co/qGpDals

  2. Pingback: DDSteezin 28 aug, 2011

    Curren$y og Weezy sammen på et track igen! Damn :S http://t.co/qGpDals

  3. Kayo on 08/05/2017

    Indy, Barack Sr. was a genius in Kenya (IQ 120), but he would have been a secretary in the USA. (That is, he would have been *if* he hadn't had all the black baggage that his story clearly shows he had.)All that's assuming that your understanding of the "education airlift" isn't as screwed up as your definition of &qti&;genousuquot; is.

HAVE SOMETHING TO SAY?