Fashion/Video: TI$A x Dr. Romanelli ”The Americans” Collection


En af de mest kreative mennesker jeg kender er Dr. Romanelli, alle hans udgivelser er altid proppet med detaljer, hvilket gør hans tøj så specielt. Han gået sammen med Taz Arnold som er desginer for TI$A. Sammen har de skabt ”The Americans” Collection. De har lavet nogen stylish pieces, som nok bliver udgivet inden vinter, da der bliver brugt en masse rigtig varme materialer. I så specielle kollektioner er der ofte lige så mange kritikere som elskere. Jeg viser mine yndlings kreationer på billederne nedeunder.

Se flere billeder og en lille video efter jumpet.

6 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 28 aug, 2011

  TI$A x Dr. Romanelli = FULD RAV http://t.co/VxCEwcc

 2. Pingback: DDSteezin 28 aug, 2011

  TI$A x Dr. Romanelli = FULD RAV http://t.co/VxCEwcc

 3. Enayi on 28/08/2011

  hallo fuck nu ti$a det er så yt

 4. Enayi on 28/08/2011

  hallo fuck nu ti$a det er så yt

 5. Anton D on 28/08/2011

  Jeg er ikke helt enig. Jeg er selv træt af TI$A snapbacks og deres logo på alting. 
  Men med en kollektion som denne, synes jeg helt klart at tisa stadig kan rockes. 

 6. Anton D on 28/08/2011

  Jeg er ikke helt enig. Jeg er selv træt af TI$A snapbacks og deres logo på alting. 
  Men med en kollektion som denne, synes jeg helt klart at tisa stadig kan rockes. 

HAVE SOMETHING TO SAY?