SteezinVideo/LivePerformance: Jay-Z & Kanye West “Otis” @ MTV VMA’s 2011

Så blev det tid til VMA’s, og hvis man har været i stand til at holde sig vågen, kunne man være vidne til nogle mindeværdige optrædener til showet med blandt andre Chris Brown, Lil Wayne, Beyonce og ikke mindst Jigga og Kanye som havde aftenens “surprise performance”. Duoen optrådte nemlig deres hit “Otis”, fra deres seneste projekt Watch The Throne som er ude nu digitalt men også i din nærmeste pladeforhandler.

Optræden mindede meget om musikvideoen, dvs. at den var dope og fuld af energi fra både Jigga og Kanye. Endnu engang havde min fætter Hov en ny fresh Yankees snapback på lavet af Don C, som også stod bag hans første snapback fra “Otis” videoen. Læg mærke til Wayne’s strænge ansigt til sidst, som også var tilstede da de 2 hip-hop moguler gjorde deres arbejde.

Udover det bragte Beyoncé den glædelige nyhed igår, at hun er gravid med Hov og forventer et barn inden længe. Tillykke til dem begge, og det er på tide vil jeg nok mene for Jigga’s vedkommende. Det er lidt vildt at tænke på at Beyonce har været gravid 8 gange før nu! Jigga er meget zornet føler jeg! Check it out!

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 29 aug, 2011

    Jigga & Kanye's "Otis" performance hvis man ikke kunne holde sig vågen! Un-fuck-with-able! http://t.co/xjCFVwO

  2. Pingback: Kasper Keller 29 aug, 2011

    RT @ddsteezin: SteezinVideo/LivePerformance: Jay-Z & Kanye West "Otis" @ MTV VMA's 2011 http://t.co/zFZTm7p

HAVE SOMETHING TO SAY?