Tracklist/CoverArt: J. Cole “Cole World: The Sideline Story”

I går brugte J. Cole dagen på at lække titlerne på de tracks der kommer til at være på hans debutalbum Cole World: The Sideline Story over Twitter. Her startede han med “Intro” og efterfølgende skrev han en titel hver time der gik indtil tracklisten var fuldendt. Overraskende nok er albummet også blandet med mixtape sange, heriblandt de 2 hits “Lights Please” og “In The Morning”.

Det er også fedt at se at der ikke særligt mange der gæster på albummet, det er dog værd at nævne at han endeligt fik sit gæstvers fra mentor Jay-Z og at Missy Elliot er kommet på albummet som man ikke rigtigt har hørt noget til i lang tid nu. Så har den legendariske producer No I.D. også sat sit præg med et beat på albummet, hvilket bliver spændende at høre. Sjovt nok er hans første single “Work Out” blevet et bonus track på albummet, hvilket ikke rigtigt giver mening.

Glæder mig dog stadigvæk til at høre det meget ventede album, har dog samtidig ikke nogle forventninger. Her er den fulde tracklist ihvertfald, ved dog ikke om det er i kronologisk rækkefølge, check it out!

1. Intro
2. Dollar And A Dream III
3. Can’t Get Enough (Feat. Trey Songz)
4. Lights Please
5. Interlude
6. Sideline Story
7. Mr. Nice Watch (Feat. Jay-Z)
8. Cole World
9. In The Morning (Feat. Drake)
10. Lost Ones
11. Nobody’s Perfect (Feat. Missy Elliott)
12. Never Told (Prod. No I.D.)
13. Rise & Shine
14. God’s Gift
15. Breakdown
16. Cheer Up

Bonus Tracks
17. Nothing Lasts Forever
18. Work Out
19. Daddy’s Little Girl

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 29 aug, 2011

    Så har Jermaine endelig lækket titlerne på de tracks, der kommer til at være på albummet! http://t.co/y4ZsRsF

  2. Pingback: DDSteezin 29 aug, 2011

    Så har Jermaine endelig lækket titlerne på de tracks, der kommer til at være på albummet! http://t.co/y4ZsRsF

HAVE SOMETHING TO SAY?