SteezinMusic: Smoke DZA “Ball Game” (Feat. Kendrick Lamar)

Smoke DZA er jeg begyndt at kunne lide på en eller anden mærkelig måde. Hans meget laid-back flow og levering er blevet utroligt catchy at høre på, og hans valg af beats er også on point størstedelen af tiden. Han har lavet tracks med bl.a. Curren$y, Big K.R.I.T., Mac Miller, Freddie Gibbs og Ski Beatz, og er også ved at skabe et navn. Brooklyn-rapperens seneste track hedder “Ball Game” og gæster vores gode ven Kendrick Lamar, som er her, der og alle veje for tiden.

Tracket er utroligt dope, og begge rappere gør et godt stykke arbejde. Tracket kan findes på hans nye album Rolling Stoned, som er tilgængeligt på iTunes lige nu. Har ikke hørt albummet selv endnu, men tror at jeg vil give det en chance da der også er andre DDS-favoritter der gæster på albummet, bl.a. Curren$y, Dom Kennedy, ASAP Rocky, Big K.R.I.T. og Schoolboy Q.

Udover det, kan man tjekke visualiseringen af tracket “4 Loko” ud, fra albummet, med newcomeren ASAP Rocky forneden hvis man ikke allerede har set den. Check it out!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?