SteezinNews: R.I.P. 2Pac

I dag er det præcis 15 år siden at det nok mest prominente og karismatiske hip-hop navn, 2Pac, tog afsked med os, efter at have blevet skudt for anden gang på en åben gade i Las Vegas efter en Mike Tyson boksekamp. Jeg vil derfor gerne bruge dette indlæg til at minde legenden som han var, da man ikke kan komme uden om at han er den mest succesfulde rapper taget i betragtning hvor kort tid han fik i denne branche.

Uanset om man er 2Pac fan eller ej, har alle der lytter til hip-hp været igennem hans musik, og mange til den dag i dag finder ham stadigvæk relevant. Det er trist at tænke på at vi kun fik hørt hans stemme i så kort tid, men set fra den lyse side, heldigvis fik vi kun oplevet ham i hans primetime, fordi man kan altid stille sig selv det spørgsmål ville 2Pac være ligeså dominerende i hip-hop hvis han levede i dag?

Se videoer med Tupac efter jumpet….

Tupac Amaru Shakur

(June 16, 1971 – September 13, 1996)

R.I.P.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?