SteezinMusic: Mac Miller “Face The Facts” (Prod. DJ Premier)

En dag efter Mac Miller’s koncert i Store Vega, har han via sin Twitter i dag lækket et nyt track som er produceret af ingen andre end DJ Premier. Tracket hedder “Face The Facts” og kommer højst sandsynligt til at være på hans næste mixtape ‘92 ‘Til Infinity som er hostet af DJ Jazzy Jeff.

Beatet er et typisk Premo beat – altid i orden med nice scratches og samples i omkvæedet. Mac gør også et godt stykke arbejde og lægger et stille og roligt flow, som Gru ville have sagt, så det er ikke kun Preme der skal have credit. Husk at få fingrene i hans album, Blue Slide Park, når det engang udkommer. Som mange nok ved fik DDS fremskaffet et interview med Mac Miller som blev lavet i hans tourbus. Bonnene var cool men ekstra mufrid, og var helt jhuued op!  Glæd jer til det fulde interview..

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?