Video: DE UNGE RAPPERE AFSNIT 3

Det har været noget tid undervejs, men nu er 3.installering i serien om “De Unge Rappere” endelig ude. Trods masser af “momentum” og “hype”, har de 2 P.O.P. drenge ikke formået at sætte et aftryk på den danske rap scene med sange som “Gø Som En Hund”. De er dog fast besluttet og overbeviste om de har hvad der skal til for at skabe sig et kæmpe hit.

Så denne gang har de rekrutteret en af de tunge drenge på på den danske hiphop scene, til at komme med indput og guide dem tættere på et af deres store mål, at skabe en banger. Vi bliver i dette afsnit også også introduceret til babyminder og den spæde begyndelse for Troels og Sorena. Et utilsigtet F til YMCMB og SLEF shoutout til Naruto!

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 18 sep, 2011

    "De Unge Rappere" Afsnit 3 denne gang med U$O

    @UsoMusic http://t.co/hcmk6Kr5

  2. Pingback: DDSteezin 18 sep, 2011

    "De Unge Rappere" Afsnit 3 denne gang med U$O

    @UsoMusic http://t.co/hcmk6Kr5

HAVE SOMETHING TO SAY?