SteezinVideo/LivePerformance: J. Cole “God’s Gift” @ OVO Fest

Så er vi tilbage med nyt live footage af J. Cole hvor han optræder med det ubeskrivelige track “God’s Gift”, som kommer til at være på debut albummet Cole World: The Sideline Story. Denne gang er Cole i Toronto og optræder til OVO Fest på Toronto Academy of Sound, og klippet er kommet direkte på Rolling Stone’s officielle side hvilket fortæller alt om kvaliteten af hans optræden. Det er også værd at bemærke hvilken respons han igen får fra publikum, da det ikke er første gang at han optræder med tracket.

Vi glæder os ængsteligt her på DDS til albummet endeligt dropper, hvis man har det på samme måde kan man passeligt pre-order albummet ved at klikke på linket, og dermed støtte en dygtig artist. Husk desuden også at opleve Jermaine i Store Vega d. 3. december, for det bliver endnu større end sidste år og mon ikke vi også får en smag af “God’s Gift”. Cole World!

“On to the new, on on to the new shit
Jigga wouldn’t even take my CD when he see me,
Two years later bitch, we made it on on to the Blueprint!”

2 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 19 sep, 2011

  “On to the new, on on to the new shit
  Jigga wouldn’t even take my CD when he see me,
  Two years later bitch, we… http://t.co/sDa0nF0T

 2. Pingback: DDSteezin 19 sep, 2011

  “On to the new, on on to the new shit
  Jigga wouldn’t even take my CD when he see me,
  Two years later bitch, we… http://t.co/sDa0nF0T

HAVE SOMETHING TO SAY?