Fashion: Stussy Deluxe Fall/Winter 2011 Lookbook

For et par sådan var Jules Gayton en af de bedste DJ’s i sin tid. Hvilket gjorde, at han kom i kontakt med Shawn Stussy og blev en af ​​de oprindelige Stussy New York stam medlem. Nu hvor mærket frigiver en Lookbook for deres Deluxe Fall/Winter 2011 Collection, er det besluttet, at anvende Geyton som model. Endnu engang giver Stussy de moderne streetwear entusiaster, det nødvendige stykker tøj for, at sammensætte det perfekte efterårs outfit. Kollektionen er solid og rigtig dope. Men dog blandt kollektionen er der et par stykker tøj som skiller lidt ud, f.eks. Camo jakken og en deluxe pocket crew, dette gør kollektionen meget federe og gør, at kollektionen adskiller sig fra de forrige sæsoner. Kollektionen er tilgængelig til køb her.

Se hele Lookbooket efter jumpet.

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 22 sep, 2011

    Dope kollektion fra Stussy. F/W 2011

    @StussyDk http://t.co/MyCjH8Lu

  2. Pingback: DDSteezin 22 sep, 2011

    Dope kollektion fra Stussy. F/W 2011

    @StussyDk http://t.co/MyCjH8Lu

HAVE SOMETHING TO SAY?