MusicVideo: L.E.P Bogus Boys “Gangstaz Only” (Feat. Mobb Deep)

Så bliver det ikke mere gangsta end L.E.P Bogus Boys sammen med Mobb Deep! I dag blev visualiseringen af det kollaborative track “Gangstaz Only” smidt ud på nettet, og resultatet er bare gangsta! Til dem der ikke rigtigt kender til L.E.P, så er det en gruppe fra Chicago bestående af Count og Moonie.

Gruppen har haft en stor buzz i USA, og var bl.a. en del XXL’s Freshmen blad, som en duo man skal holde øje med. Jeg har personligt også lyttet til deres musik, og jeg kunne rigtigt godt lide deres mixtape Don’t Feed Da Killaz, Vol. 3. Det der er fedt ved gruppen er, at de bare holder deres egen gangsta stil lidt ligesom Freddie Gibbs, selvom at de ved at det nødvendigvis ikke er det folk vil høre. Her er de bl.a. også blevet stemplet som den nye Mobb Deep, som de sjovt nok har teamet op med.

“Gangstaz Only” kommer højst sandsynligt til at være på deres debut album Now Or Neva, som kan forventes til Holloween.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?