SteezinNews: P3’s Uundgåelige – Niklas “Ikke Mer’ Mig (Niklas F*** Dig)”

Så er P3’s Uundgåelige tilbage, denne gang med Niklas og hans nye track “Ikke Mer’ Mig (Niklas F*** Dig)”. Niklas som har haft den vildeste buzz, har formået at skabe et navn på ingen tid, og er den seneste i den nye bølge af artister der er på vej til at skabe et navn i den danske musikscene.

Til dem der ikke rigtigt kender noget til Niklas, har han de seneste par måneder taget internettet og specielt YouTube med storm, og har bl.a. flere tusinde visninger på tracks som “Chiller Når Du Flexer” og “Ingen Dikkedarer”. Han har desuden også formået at skabe en stor fanbase allerede, og har trods sit anonyme image allerede omtrent 3000 fans på sin Facebook fanpage. Med sin meget usædvanlige, nostalgiske og unikke lyd, har han x-faktor, der bare ved hvordan man kreere hits efter hits. Dette har selvfølgelig også vækket alle pladeselskabernes opmærksomhed, dog kun et pladeselskab får lov til at slippe med hans signatur. Niklas har sandeligt også indspillet en masse sange allerede, men det er dog kun de bedste der kommer på hans album, som der på nuværende tidspunkt hverken er en udgivelsesdato eller et navn på.

Lad os i første omgang ihvertfald gratulerer med hans præstation i være P3’s Uundgåelige i denne uge, og lad os se om dette bare er en start på noget stort og at han virkeligt er svaret på Danmarks nye popsensation. Hvis man ikke lige gider at vente på at de spiller den på P3, kan man passende købe tracket på iTunes ved at klikke på linket her eller gå ind på hans officielle side.

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 26 sep, 2011

    Niklas er P3's Uundgåelige med tracket "Ikke Mer' Mig (Niklas F*** Dig)"! http://t.co/3wexBIYw

  2. Pingback: DDSteezin 26 sep, 2011

    Niklas er P3's Uundgåelige med tracket "Ikke Mer' Mig (Niklas F*** Dig)"! http://t.co/3wexBIYw

HAVE SOMETHING TO SAY?