SteezinMusic: Salam “Delivery Time” (Feat. Jonas Rendbo)

Så er der nyt dansk musik, til alle dem der elsker dansk hip-hop når det er bedst. Denne gang er det en knægt ved navn Salam som er fra Herlev, med rødder i Irak. Salam er kun 15 år gammel, og er igang med at sætte en EP sammen med titlen Delivery Time, som kommer til at være tilgængeligt på nettet d. 4. oktober. For et par dage siden blev den første single fra EP’en så sat ud på nettet, tracket hedder “Delivery Time” og er et soulpræget track med et hook sunget af Jonas Rendbo.

Virkeligt dope track, og utroligt imponerende at tænke på at han kun er sølle 15 år. Det skal siges at Salam er blevet opdaget af den danske rapper Cliff Uwey eller også kendt som J-Spliff, som er en af de førende engelsksprogede rappere i undergrunden. Mon ikke at han er i gode hænder, og at Spliff kan få udnyttet det unge talents fulde potentiale. Føler i Salam?

Læs mere om Salam på hans fanpage

Skud ud til Cliff Uwey aka J-Spliff for at have vist mig Salam. I kan desuden opleve dem begge live fredag på Staden ude foran Loppen kl. 22.30!

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 29 sep, 2011

    Kender i Salam? http://t.co/MACFMPLb

  2. Bossen on 30/09/2011

    That shit is DOPE MOTHERFUCKAAA

HAVE SOMETHING TO SAY?