SteezinMusic: Gilbere Forte’ “Black Soul” (Feat. Big K.R.I.T.)

En rapper jeg virkeligt godt kan lide i øjeblikket er Gilbere Forte’, og i dag blev et nyt track lækket som han har lavet med ingen andre end Krizzle! Tracket hedder “Black Soul” og kommer højst sandsynligt til at figurere på Forte’s næste projekt Some Dreams, Never Sleep som har release date d. 4. oktober.

Hvis man ikke rigtigt kender så meget til Forte’, kan man meget nemt klikke sig ind på hans hjemmeside og få lidt mere kendskab til ham. Tjek desuden traileren ud  til Some Dreams Never Sleep, hvor man ser cameos af folk som Pusha T, Jim Jones, Sean Rose, Casey Veggies, Stalley, Asher Roth, Public Enemy, Killer Mike, Miguel og DJ Khaled. Min sunde fornuft siger mig, at det er nogle af navnene som kommer til at gæste på EP’en.

Føler i et interview med Gilbere Forte’?

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 30 sep, 2011

    Fucker i med Gilbere Forte'?? http://t.co/odlqg4VW

  2. Pingback: DDSteezin 30 sep, 2011

    Fucker i med Gilbere Forte'?? http://t.co/odlqg4VW

HAVE SOMETHING TO SAY?