SteezinMusic+Event: Århus Took It 2011 – Sean Price, Niki Beams, J-Spliff & Rockness Monstah “Good Song”

Så er der ikke lang tid tilbage før at det går løs i Århus til Took It 2011, selvom det ikke er den vildeste line-up i år, er det stadigvæk værd at nævne navne som Redman, Random Axe (Sean Price, Guilty Simpson & Black Milk), Adam Tensta, Kesi & B.O.C., Stanley Most, Young og den unge knægt Salam som vi lavede et indlæg om tidligere på ugen.

I anledningen af eventet i Århus har Sean Price slået sig sammen med Niki Beams, Rockness Monstah og sidst J-Spliff som rent faktisk også er værten for begivenheden og kreeret tracket “Good Song”. Tracket er selvfølgelig meget undergrundspræget, men stadigvæk et dope nummer.

Eventet som strækker sig over 3 dage, starter d. 6. oktober og slutter d. 8. oktober. Læs mere om eventet her.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 3 okt, 2011

    Er der nogle der skal til Took It? http://t.co/Dsk6ji4A

HAVE SOMETHING TO SAY?