EP: Kidd “Greatest Hits 2011” & Salam “Delivery Time”

Så er der nyt musik til alle jer der elsker dansk musik, og den nye bevægelse af nye danske hip-hop kunstnere som har skabt et navn på ingen tid. Det drejer sig selvfølgelig om drengen der er her, der og alle veje, nemlig Kidd. I dag blev hans meget omtalte EP Greatest Hits 2011 sat ud på iTunes, og er derfor tilgængeligt til alle dem der gerne vil støtte dansk musik, og høre hvad den 22-årige rapper har at byde på. På EP’en gæster TopGunn, Honey og Skørmand. En ting er sikkert, man kan helt sikkert forvente fuld rav ingen smykker!

Download Kidd’s Greatest Hits 2011 EP via iTunes.

Udover Kidd, har 15-årige Salam samme dato udgivet sin EP ved navn Delivery Time. Hvis man har hørt og kan lide hans første single “Delivery Time”, vil man helt sikkert kunne lide EP’en. Jeg synes under alle omstændigheder, at man skal give drengen en chance, fordi det kræver ikke den store hip-hop ekspert til at konkludere at drengen har talent. Se hvad J-Spliff’s protegé har i ærmet til os.

Download Salam’s Delivery Time her.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 5 okt, 2011

    Nyt dansk musik – Kidd og Salam med nye EP'er! http://t.co/ckBWx5da

HAVE SOMETHING TO SAY?