SteezinMusic: French Montana & Waka Flocka “Hell On Earth 2K11” (Feat. Prodigy)

Hvis man ikke er klar over det er French Montana og Waka Flocka igang med at sammensætte et kollaborativt album med navnet Lock Out. I den anledning, har de 2 mc’er taget et af Mobb Deep’s bedste tracks “Hell On Earth” og lavet deres egen version kaldet “Hell On Earth 2K11” med et helt nyt Prodigy vers. Tracket er dope, og det er nice at se at de kan flip tracket til deres fordel og stadigvæk få det til at lyde godt, til trods for at Mobb Deep allerede har gjort det til en klassiker. Det er også værd at bemærke, at Prodigy begynder at lyde som den gamle Prodigy vi bedst kan lide. Fuld gruish!

Albummet kan forventes d. 1. november.

Føler i at de 2 rappere bliver en del af XXL’s næste Freshmen liste?

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?