SteezinMusic: Slim The Mobster “Who’s House” (Feat. Kendrick Lamar) (Prod. Boi-1da)

Slim The Mobster som er Dr. Dre’s seneste rekruttering, har teamet op med Kendrick Lamar på et Boi-1da-produceret track. Tracket er dope, og de 2 L.A. rappere gør faktisk et godt stykke arbejde sammen til trods for de 2 vidt forskellige rappere. Slim som også er igang med at få utroligt meget hype, kommer efter sigende til at have samme rolle på Detox som Snoop og Em havde på henholdsvis The Chronic og 2001. Dvs. en slags introduktion til hip-hop verdenen.

“Who’s House” som er rapperens seneste single, kommer til at være på hans street album War Music som er sat til at blive udgivet d. 8. november. Hvis man ikke rigtigt har hørt noget fra Slim kan man passende tjekke hans første visualisering til “Gunplay”, fra albummet ud forneden. Fuld GG i videoen! Dre som jo er hans mentor, har udtalt at Slim The Mobster og Kendrick Lamar er de sidste 2 artister han vil prøve sine kræfter af med, og ovevejer at begynde at deejaye igen som han startede sin karriere ud med.

Føler i Slim The Mobster eller er han ran?

Slim The Mobster “Whose House?” Feat. Kendrick Lamar by SlimTheMobster

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?