AlbumCover: Nipsey Hu$$le “TMC (The Marathon Continues)”

Jeg sad og snakkede med min homie Marlon tidligere i dag, om hvornår Nipsey har tænkt sig at udgive noget nyt materiale, da hans mixtape The Marathon nok var et af de bedste mixtapes der blev udgivet sidste år. I dag blev jeg så glad, da jeg læste at rapperen med eritreansk baggrund rent faktisk udgiver en fortsættelse til sit forrige mixtape d. 1. november.

Som overskriften også indikerer hedder mixtapet TMC (The Marathon Continues). For et par uger siden blev et track med navnet “Forever On Some Fly Shit” lækket i anledningen af at han har stablet sig 160.000 followers på Twitter, skal dog ikke sige om det kommer til at figurere på mixtapet. Min sunde fornuft siger mig dog at det gør. Neighborhood Nip er bare en af de kraftigste rappere, dog bare lidt syndt at hans udvikling er gået lidt i stå. Lad os dog håbe at det ændre sig med det nye mixtape.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 26 okt, 2011

    Nipsey er tilbage! http://t.co/O1oqhFDR

HAVE SOMETHING TO SAY?