Mixtape: Freeway “The Intermission”

Så er Philly Freezer tilbage med noget nyt materiale, nemlig mixtapet The Intermission. Mixtapet byder bl.a. på produktioner af Jake One, Jahlil Beats, Jimi Kendrix og Don Cannon. Udover det gæster Meek Mill, Yo Gotti, Freddie Gibbs, Fred The Godson, Trae Tha Truth og sidst men ikke mindst en genforening med State Property.

Philly har bare nogle af de kraftigste rappere, og Freeway er en af dem! Et af de tracks som figurerer på mixtapet er “Block Music” med Gangsta Gibbs, Fred The Burger og Trae Tha Truth, og kan med det samme afsløre at vores brate Gangsta Gibbs igen dræber tracket. Freezer gør det også gruish! Beatet er også bare dope, selvom det Don Cannon-producerede beat rent faktisk tilhører Gilbere Forte’. Et track man heller ikke kan komme udenom, er “666” med State Property, som indtil videre er min favorit på mixtapet. Se den fulde tracklist nedenfor.

Download mixtapet her.

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 26 okt, 2011

    Nyt Philly Freezer mixtape, dope shit! http://t.co/2HddGDZT

  2. Pingback: DDSteezin 26 okt, 2011

    Nyt Philly Freezer mixtape, dope shit! http://t.co/2HddGDZT

HAVE SOMETHING TO SAY?