SteezinMusic: Ludacris “I’m On Fire” (Feat. Big K.R.I.T.) (Prod. Mike Will)

En af de kraftigste rappere fra Syden er uden tvivl Ludacris, desværre er han til den dag i dag stadigvæk meget undervurderet. I dag er et nyt track blevet lækket fra hans kommende projekt 1.21 Gigawatts: Back To The First Time, som kan forventes d. 15. november. Tracket er produceret af Mike Will, og indenholder et gæstvers af Big K.R.I.T., som bogstaveligt talt dræber tracket, med et up-tempo flow der vil noget. Det sjove er dog, at tracket nemt kunne lyde som et Krizzle-produceret track.

Det er bare gruish at høre Luda og Krizzle sammen. Det er ikke første gang at de 2 rappere kollaborerer på et track sammen, Luda var jo gæst på remixen til “Country Shit” fra ReturnOf4Eva, som i mine øjne er i top 5 over bedste mixtapes udgivet i år. Hold øje med både Luda og Krizzle, fordi de er bare fuld gr8!

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 26 okt, 2011

    Luda x Krizzle x Mike Will = Fuld gr8! http://t.co/9b6Tg21p

HAVE SOMETHING TO SAY?