Mixtape: Young Chris & Cardiak “The Revival”

Så er Young Chris’ og Cardiak’s projekt The Revival endeligt tilgængeligt på nettet. Mixtapet har en god line-up af gæster, og er meget præget af hans fellow Philly repræsentanter Meek Mill, Peedi Crakk, Freeway og Beanie Sigel. Udover det gæster BJ The Chicago Kid, som jo er kendt for sit arbejde med Top Dawg Ent. og Black Hippy, Fred The Godson, Vado, Lloyd Banks og Omilio Sparks.

Har ikke hørt mixtapet endnu, men kan kun forestille mig at det er dope, da jeg ikke rigtigt kan forestille mig at Young Chris flows over Cardiak produkioner kan gå galt i byen. Bare tag Fab hittet “Y’all Don’t Hear Me Tho” som eksempelSe den komplette tracklist nedenfor.

01. Intro
02. Fuck The Other Side (feat. Peedi Crakk)
03. Lay Low (feat. Meek Mill & Freeway)
04. So Fly (feat. BJ The Chicago Kid)
05. D.O.A. (Dead On Arrival)
06. Straight Shots
07. Triple Threat (feat. Fred The Godson & Vado)
08. S-Class
09. Off My Chest (Interlude)
10. We All Lampin (feat. Peedi Crakk)
11. Murder Outside (feat. Beanie Sigel)
12. Bring Em Out
13. Class Is In Session
14. Flatline (feat. Lloyd Banks)
15. Be Ready (feat. Peedi Crakk & Omillio Sparks)

Download mixtapet her.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?