MusicVideo: Black Milk & Danny Brown “Black & Brown”

Den 1. november udkom Black Milk og Danny Brown’s EP Black & Brown iTunes, og et af de tracks der kom på EP’en er bl.a. “Black & Brown”. I dag blev den visuelle del lagt ud på nettet. Videoen er dog ikke speciel på nogen måde, ret kedelig for at være ærlig med jer. Det er lidt ærgeligt, da det er et af mine favorittracks på Album Of The Year.

En ting man dog skal lægge mærke til er, at Black faktisk tog min jakke efter vi interviewede ham på Roskilde og at han desuden heller ikke har skiftet tøj siden. Læg mærke til hans hoodie og cap – 1.10. Danny Brown behøver jeg ikke at snakke så meget om, han er bare Mufrid Style Of The Year, hvordan skal han lægge den der fritz med den der hat. Han er dog en kraftig rapper til gengæld.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?