MusicVideo: Niklas “Ikk Mer’ Mig (Niklas F*** Dig)”

Så er visualiseringen  til Niklas’ første single “Ikk Mer’ Mig (Niklas F*** Dig)” endeligt ude, og resultatet er utroligt fedt. Videoens historie er virkeligt gennemført, og passer ideelt til sangens tekst. Ligesom sine forrige videoer holder Niklas sit image meget annonymt, og jeg anser dette for at være hans trademark i fremtiden. Musikvideoen er instrueret af Søren Grinderslev Hansen & Jacob Borg Damkjær.

Så hvis man ønsker at se Niklas, må det blive til hans live shows rundt omkring i Danmark. Dato på hans debut album kendes endnu ikke, dog kan man forvente et godt sammensat album fuld af radiovenlige hits. (Vi har hørt mange af hans tracks)

Hold jer opdateret på DDS for mere Niklas. Skud ud til Instant Major Management. 

Hende gizen i starten er alt for gruuuuish! Kraftig blond ansigt hun har lagt!

Køb tracket her.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 8 nov, 2011

    MusikVideo: Niklas “Ikk Mer’ Mig (Niklas F*** Dig)” http://t.co/c7r8TiU0 læs hvad vi har at sige til den. #NIKLAS

HAVE SOMETHING TO SAY?