MusicVideo: Sweatshop “Drug”

Gruppen Sweatshop er der sikkert ikke mange der kender til, men tilgengæld vil en klokke ringe hvis man finder ud hvem gruppen består af. Rappern Kuku Agami, sangeren Jonas Rendbo og produceren Daniel Fridelli er nemlig de personer der til sammen udgør Sweatshop. Selvom gruppen allerede opstod i 2007, har de ikke rigtigt udgivet noget materiale før nu. De har nemlig d. 7. november udgivet deres første officielle EP The Getaway, som er en god blanding af soul, reggae og hip-hop.

Et af de tracks som figurere på EP’en er “Drug”, som også er deres første single med en gennemført visualisering, som kan ses nedenfor. Hele EP’en er produceret og skrevet og Sweatshop. Hvad synes i om Sweatshop, dirt eller gr8?

Køb EP’en her.

‘Synes Godt Om’ Sweatshop på Facebook.

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Sweatshop 9 nov, 2011

    Check out our video at drozdailysteezin.dk thanks for throwin it up! MusicVideo: Sweatshop “Drug”: http://t.co/a9vZh0JJ

  2. Pingback: Kuku Agami 9 nov, 2011

    Check out our video at drozdailysteezin.dk thanks for throwin it up! MusicVideo: Sweatshop “Drug”: http://t.co/a9vZh0JJ

HAVE SOMETHING TO SAY?