Video: Kendrick Lamar x Creative Control

Creative Control som bl.a. har instrueret videoer for Big K.R.I.T., Stalley, Curren$y, L.E.P. Bogus Boys og Erykah Badu har lavet en dope video hvor man kan se Kendrick Lamar optræde til sit CMJ show i New York. Det er alt for fedt filmet, og utroligt imponerende at se i hvllken stil publikum synger med på hans sange. Man ser ham spille “A.D.H.D.” og “Rigamortus”. Husk nu at købe Section 80, som nok er et af årets bedste albums, til trods for at det bare er et street album.

Kan slet ikke forholde mig til, hvor vildt det kommer til at være hvis Kendrick rammer Danmark.

Udover det har Just Blaze tweetet at der måske kommer en Kendrick Lamar/Just Blaze single i næste uge. Bliver spændende at se hvad de kan komme op med, kan dog kun blive dope da det lader til at Just Blaze er tilbage i sin prime efter at han har givet Drizzy nok et af årets bedste beats på Take Care med tracket “Lord Knows”. Kendrick gæster desuden også på albummet på tracket “Marvin’s Room/Buried Alive”, synes personligt bare at Drake bruger ham helt forkert på tracket.

“8 doobies to the face, fuck that! 12 bottles in the case nigga, fuck that!
2 pills and a half, wait nigga, fuck that! got a high tolerance when your age don’t exist”

2 Readers Commented

Join discussion
  1. niels on 11/11/2011

    det er så word!!!! fuck dat :D
    top of the world lamar

  2. niels on 11/11/2011

    det er så word!!!! fuck dat :D
    top of the world lamar

HAVE SOMETHING TO SAY?