MusicVideo: Jaffa “Meanwild”

Normalt set er det Drux der er det stærkeste led mht. dansk musik, og har dermed også A&R rollen hvad angår dansk hip-hop. Jeg bliver dog glad når jeg ser ser noget engelsk-sproget hip-hop fra danske artister, da der ikke er specielt meget af det derude. Et navn som dog virker ret interessant, er rapperen Jaffa, som lige nu er ude med en visualisering til tracket “Meanwild”. Tracket er fedt, og rigtigt Yelawolf agtigt i leveringen med up-tempo flows, gruish beat, chopped & screwed omkvæd og dyster video. GG kan ihvertfald spytte derud af!

Jaffa har også smidt en video ud på YouTube før, hvor han har rapper over Eminem’s “No Love” og endnu engang giver os et up-tempo flow, lidt ligesom Eminem i den originale version. Videoen har alligevel formået at få omkring 12.500 views til dags dato. Hvad synes i om Jaffa?

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?