SteezinMusic: Joe Budden “Quality Of Life”

Joe Budden har i dag lækket et nyt track via sin Twitter kaldet “Quality Of Life” produceret af Klasix. Tracket er ganske udmærket, og klassisk Joey, det er dog på tide at han ændre sin lyd lidt, da han lyder på præcis samme måde som han gjorde for 5 år siden. Det er er lidt syndt at hans talent, skal gå til spilde da han helt sikkert er en af de bedste lyrikere derude. Det ændre dog intet ved sangen, som stadigvæk er dope.

Tracket kommer nok til at figurere på hans kommende mixtape som kommer til at have noget af en line-up af gæster. Efter sigende kommer Kendrick Lamar, Elzhi, Phonte, Blu, Z-Ro og Big K.R.I.T. til at lægge vers på mixtapet. Udover det har Jump-Off været ude at udtale at Slaughterhouse albummet er 90 % færdigt, og kan forventes inden længe.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?