MusicVideo: Statik Selektah, Big K.R.I.T. & Freddie Gibbs “Play The Game”

Statik Selektah som næsten lige har udgivet sit nye album Population Control, er ude med en ny visualisering til et albummets bedste track “Play The Game” hvor 2 af de hotteste navne Freddie Gibbs og Big K.R.I.T. holder ham i selvskab. Statik Selektah er også bare en dope producer, og er nok den producer der nok minder mest om DJ Premier derude. Udover det, er det bare gr8 at se Gangsta Gibbs rappe over rigtige hip-hop beats, som han gør i usædvanlig stil med hans out-of-breath flow.

En anden ting som er værd at nævne er at Gibbs har slået sig sammen med produceren Madlib og kreeret endnu en EP ved navn Thuggin’, som ifølge hans manger Archie Bonkers kommer til at være til salg fra på mandag af. Bliver helt sikkert fedt at høre Gibbs over Madlib beats. Freddie Gibbs begynder at minde lidt om Curren$y mht. hans arbejdsetik, da han også lige har udgivet sit nye mixtape Cold Day In Hell som jeg varmt vil anbefale hvis man er Gangsta Gibbs fan.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?