SteezinMusic: 50 Cent “What Up Gangsta Pt. 2”

En rapper jeg seriøst har savnet er Fifty, og i dag blev efterfølgeren til et af de bedste tracks på hans debutalbum Get Rich Or Die Tryin’ lækket på nettet. Tracket er fucking dope, og ikke nok med at beatet et vildt, ser vi også et meget godt eksempel på Fif når han er mest gully! Glæder mig til hans nye album, tror det bliver gr8.

Det også bare fedt at se Fifty så initiativrig for tiden, med bl.a. hans energidrik Street King hvor indkomsten ikke går til Fifty selv men til sultne børn i Afrika som ikke har noget at spise. Ifølge den officielle Street King side er en energidrik svarende til et måltid. Se reklamen/opfordringen forneden. Udover det har han sammen med Floyd Mayweather og Mike Tyson lavet en lille serie, hvor man følger de 3 igennem en dag på SK, hvilket er god underholdning.

“It’s the return of that gangsta gully shit, black North Face, braids up under my black scully, bitch!”

50 Cent – What Up Gangsta Pt 2

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?