SteezinMusic: Black Star “You Already Knew”

Black Star har man ikke hørt til i 100 år, men overraskende nok har gruppen fra Brooklyn bestående af Talib Kweli og Yasiin (Mos Def) noget nyt musik i ærmet. De er nemlig igang med et nyt projekt med navnet Aretha hvor de sampler Aretha Franklin som hyldest til den legendariske sangerinde.

Det første track som kommer til at figurere på udgivelsen er “You Already Knew”, hvilket jeg med det samme kan afsløre er et dope track med en typisk Black Star lyd. Er bare personligt blevet træt af Talib Kweli, da han lyder præcis på samme måde som han gjorde for 6 år siden.

6 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 1 dec, 2011

  SteezinMusic: Black Star "You Already Knew" http://t.co/0p8rI0IL yes vi ved godt det er en rimelig gammel nyhed ;)

 2. Pingback: DDSteezin 1 dec, 2011

  SteezinMusic: Black Star "You Already Knew" http://t.co/0p8rI0IL yes vi ved godt det er en rimelig gammel nyhed ;)

 3. YO MTV RAPS on 01/12/2011

  Dette er ikke deres nyeste eller første udspil, det er “Fix Up” som Madlib har produceret, lyder fantastisk. Er dybt uening med jeres Talib Kweli kommentar, lyt til hans gruppe Idle Warship første album Habits of the heart som faktisk kom ud for 1 måned siden så har Talib Kweli udviklet sig over de sidste 6 år, fra at være en rap kunster, til nu at være en artist

 4. YO MTV RAPS on 01/12/2011

  Dette er ikke deres nyeste eller første udspil, det er “Fix Up” som Madlib har produceret, lyder fantastisk. Er dybt uening med jeres Talib Kweli kommentar, lyt til hans gruppe Idle Warship første album Habits of the heart som faktisk kom ud for 1 måned siden så har Talib Kweli udviklet sig over de sidste 6 år, fra at være en rap kunster, til nu at være en artist

 5. Damian Author on 02/12/2011

  Ja men læs hvad jeg skriver min ven. Jeg snakker om “You Already Knew”, og ik om deres “Fix Up” track. Det er 2 forskellige ting. Og hvad angår Talib, så er din mening din mening, jeg har min egen mening om manden og den står jeg ved.

 6. Damian Author on 02/12/2011

  Ja men læs hvad jeg skriver min ven. Jeg snakker om “You Already Knew”, og ik om deres “Fix Up” track. Det er 2 forskellige ting. Og hvad angår Talib, så er din mening din mening, jeg har min egen mening om manden og den står jeg ved.

HAVE SOMETHING TO SAY?