AlbumCover: ScHoolBoy Q “#HnC”

ScHoolBoy Q er en virkeligt beundret rapper på DDS, og er en der for alvor er ved at bryde igennem som soloartist. Han startede ud med at være en af de mest ran til den bedste og mest originale Black Hippy repræsentant udover Kendrick Lamar. Q har nemlig haft et forrygende år, og har formået at få utroligt meget anerkendelse og respekt for sin meget usædvanlige lyd som desuden også har præget store dele af Vestkysten i året 2011. Som man kan se på coveret arbejder han på en ny udgivelse med navnet Habits & Contradictions også forkortet #HnC. Coveret er dope, lad os derfor håbe at det bliver mindst ligeså godt som hans forrige udgivelse Setback.

Q er et perfekt eksempel på at man som gangsta rapper sagtens kan lave anderledes hip-hop, og bryde den såkaldte stereotype gangsta rap som ellers kendetegner den solrige stat. Vi arbejder iøvrigt ihærdigt på at få realiseret et interview med Q, så hold jer endeligt opdatetet på siden.

Tjek desuden tracket “Sacrilegious” ud forneden, som er et Rune Rask-produceret track og originalt brugt på Suspekts nye album. Tracket kommer højst sandsynligt til at figurere på #HnC.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?