MusicVideo: French Montana “Shot Caller” (Feat. Charlie Rock)

En rapper der har taget New York med storm er French Montana, som ikke nok med at han bliver spillet på samtlige radiostationer i New York så har han også signet med en et af byens mest prominente og respekterede navne, nemlig Diddy. Her forleden blev det nemlig offentliggjort at Montana officielt har valgt Bad Boy Entertainment som sin arbejdsgiver fremfor Kanye West’s G.O.O.D. Music, som der ellers også var rygter om. I dag blev visualiseringen til hvad man kan kalde en streetsingle så lækket på nettet, og resultatet er ganske fint. Noget jeg virkeligt har savnet fra New York.

Rapperen fra Bronx med rødder i Marokko (S/O til Souf) er allerede i fuld gang med at arbejde på sit debutalbum Pardon My French, som kommer til at blive executive produced af både Diddy og Rick Ross. Det lader til at Diddy for alvor vil tage kampen op imod sin gode ven Rozay, om hvem der kan skabe den største kollektiv af up-and-coming rappere. Se et eksklusivt interview med Diddy og hele hans roster på Hot 97 In Flex We Trust her.

Det begynder sandeligt at se lyst ud for New York igen, og med navne som A$AP Rocky, Action Bronson og French Montana bliver det spændende at se om de kan formå at få New York på spor igen hvor de normalt høre til.

S/O’s til vores homies Marlon og Surush for at holde New York nede i øjeblikket!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?