SteezinNews: Canibus Undskylder J. Cole

Knap og nap 48 timer efter at Canibus’ diss track rettet mod J. Cole blev lækket, er rapperen fra South Jamaica Queens ude med en video hvor han overraskende nok undskylder Cole for sin uansvarlige opførsel. Canibus indså nemlig hurtigt, at dette var et forkert træk for hip-hop da adskillige fans var dybt utilfredse på YouTube med denne handling. Hip-Hop vandt punktere Canibus i videoen efterfuldt af rosende ord om den populære “Fayettenam” rapper.

Det er sgu altid noget at han mandede op og indså, at han havde handlet forkert, der er nemlig ingen grund til dette. For DDS’ side er det dog stadigvæk imponerende at Canibus har brugt vores interview med J. Cole som sample i sangen, til trods for at tracket er virkeligt wack. Desuden hedder de begge to Jermaine, så der er slet ikke nogen grund til det. Det kunne dog være gringo at se hvor meget eksponering vi kunne få hvis beefen for alvor var bluset op!

Er du gal, manden lægger den kraftigste Drux bøvs til at starte med!

“It’s a Cole World right now and you are the reigning champ, J!”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?