SteezinMusic: Don Trip “The Life”

Don Trip er der sikkert ikke mange der kender til, og det gjorde jeg personligt heller ikke før jeg stødte på hans meget dybe sang “Letter To My Son” med Cee-Lo på hooket, hvor han som titlen også indikere rapper til sin søn. Tracket er over det hele på mange af de amerikanske radiostationer, og bl.a. Hot 97 ved jeg har ikke skjult deres beundring for tracket og spiller det dermed dagligt. Selvom Trip er fra Memphis og lyder som en typisk Dirty South rapper, så har han alligevel noget x-factor som gør ham anderledes fra alle andre sydstatsrappere

En kombination af hans dybe og virkelighedspræget tekster og Dirty South levering får ham til at ligne Pill på mange punkter før at han signede med MMG. Han formår nemlig at bryde mønstret for de stereotype Dirty South rappere. Dette har vel også været en nøgle til at han er blevet signed af Interscope, og er igang med at sammesætte sit debut album. I dag blev et nyt track med ham lækket, som højst sandsynligt kommer til at figurere på albummet. Tracket hedder “The Life” og kan købes på iTunes lige nu. Det skal lige siges at tracket er en del anderledes end “Letter To My Son” men stadigvæk dope. Helt sikkert en mulig kandidat til XXL’s næste Freshmen liste.

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: MusicVideo: Don Trip “The Life” | DrozDailySteezin.Dk 22 dec, 2011

    […] er visualiseringen til “The Life” også ude, check it […]

  2. Pingback: MusicVideo: Don Trip “The Life” | DrozDailySteezin.Dk 22 dec, 2011

    […] er visualiseringen til “The Life” også ude, check it […]

HAVE SOMETHING TO SAY?