Mixtape: French Montana & Waka Flocka “Lock Out”

En rapper jeg føler her for tiden er French Montana, og han har slået sig sammen med sin gode ven Waka Flocka og kreeret mixtapet Lock Out. Mixtapet er hostet af både DJ Drama og DJ Green Lantern, og er et udmærket mixtapet hvis man kan lide Waka Flocka og det musik han laver og står ind for. Jeg vil nemlig ikke mene at der er særligt meget New York/Frenchie hip-hop over dette mixtape, da beatsene minder om hinanden med den samme “fuld rav-vibe” igennem alle sange. Har dog kun lyttet det igennem en enkelt gang, så måske kan det ændre sig jo flere spins mixtapet for.

Der er enkelte sange som “We Mobb” og “I Want It” der lyder lidt anderledes, som også er mine 2 favoritter. Man kan også se en lille studio session af de 2 under processen da de arbejdede på mixtapet. Føler Drux ville elske at lave musik med Flock!

Download mixtapet her.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?