MusicVideo: Maffew Ragazino “Blue Rubies”

En rapper som jeg har været helt vild med her på det sidste er Maffew Ragazino, og som stor fan af New York’s hip-hop scene, kan jeg ikke gøre andet end undre mig over hvorfor at dette navn fra Brownsville i Brooklyn er blevet udeladt som kandidat til dette års XXL Freshmen liste. Han er en de få nye rappere fra New York som har udgivet et kvalitetsmixtape med en klassisk New York-baseret hip-hop lyd, og udgivet videoer til mange af sine tracks på YouTube.

Det virker mærkeligt at de har valgt A$AP Rocky, French Montana og Action Bronson, men udeladt Ragazino. I dag blev en ny video lagt ud på nettet af tracket “Blue Rubies” som figurere på Rhyme Pays mixtapet, og er en animeret video.

Jeg udtrykkede desuden også min skuffelse på Twitter i dag, hvor Ragazino hurtigt bad folk på retweet dette. Check it out!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?