SteezinMusic: JMSN “Priscilla”

JMSN er sikkert et navn som mange af jer ikke kender til, dog skal det siges at bag dette navn gemmer dig sig en multi-talentfuld kunstner som kan synge, producere, skrive og meget mere. Denne spændende kunstner fra Detroit som rigtigt hedder Christian Berishaj har tidligere været en del af den alternative popgruppe Love Arcade, hvor han bl.a. har produceret og skrevet hele albummet. Dette har senere ført til at Atlantic Records har sikret sig hans signatur.

5 år efter at sangeren med albanske rødder er gået solo har han så sammensat et helt nyt album hvor han som førnævnt går under navnet Jameson forkortet JMSN. Albummet hedder Priscilla, og er en lyd der er meget identisk med The Weeknd. Så hvis kan lide The Weeknd, vil man helt sikkert elske JMSN. Vi vil derfor her på DDS foreslå at i køber hans album med det samme, og støtter en dygtig herre. Albummet udkom d. 10. januar 2012, så det er knap en uge gammelt, og er et pragteksempel på den nye alternative rnb/pop lyd som har taget os med storm.

Update: The Weeknd meets Justin Bieber Timberlake = JMSN

Køb albummet her.

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 17 jan, 2012

    Introducing JMSN http://t.co/y9PCn1Kv

  2. Pingback: DDSteezin 17 jan, 2012

    Der skulle self stå Justin Timberlake og ikke Bieber.

    Hvis du syntes godt om The Weeknd, så føler du sikkert også… http://t.co/BUFsaMEQ

HAVE SOMETHING TO SAY?