SteezinMusic/MusicVideo: The Internet “Love Song-1” & “Fastlane”

Hvis man har, ligesom Drux og Damian, svært ved at forstå hypen samt hvor talentet er at hente ved Odd Future skal du absolut gi’ The Internet en chance. The Internet er en duo som består af  Odd Future medlemmerne Syd Tha Kid (vokalisten) og producer Matt Martian. For lidt over en måned siden udgav de deres debutplade “Purple Naked Ladies” på iTunes. Med et soul-inspireret lyd adskiller “Purple Naked Ladies” stort set på alle områder i forhold til det vi har hørt fra OFWGKTA. Jeg er godt klar over, at både videoen og sangen forneden ikke er særlig ny, men fik lyst til at dele deres musik med jer.

Køb “Purple Naked Ladies” på iTunes her!

The Internet – Love Song-1

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 23 jan, 2012

    Lyt til 'The Internet' og fortæl os hva' I synes! I mine øjne, er deres musik lige så godt som Frank Oceans.. http://t.co/eXzCX1RZ

HAVE SOMETHING TO SAY?