SteezinMusic: Prodigy “I’m From The Trap” (Feat. French Montana)

Hvis man fucker med New York hip-hop kan man ikke være andet end glad for at se Prodigy og Mobb Deep tilbage hvor de høre til. Lige præcis P er klar til at udgive sit 5 solo album H.N.I.C. 3, som har release date d. 20. februar.

Den første single er “I’m From The Trap” og gæster nok et af de hotteste navne i New York her for tiden, nemlig French Montana. Tracket er dope! Fedt at de 2 har arbejdet meget sammen her for tiden, Prodigy var nemlig også på Frenchie’s og Waka Flocka’s track “Hell On Earth 2K11” som figurere på deres kollaborative mixtape Lock Out.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. facebook.com on 12/10/2013

    whoah this weblog is great i really like studying your posts.

    Stay up the great work! You know, lots of people are searching around for this information, you can help them greatly.

HAVE SOMETHING TO SAY?