SteezinMusic: Amaal Nuux “Mufasa”

Så er der et nyt talent derude som overraskende nok er fra Canada igen. Amaal Nuux hedder sangerinden som er bosat i Toronto med rødder i Somalia. Den smukke pige har taget internettet med storm på seneste, og hendes musik er blevet spredt viralt over diverse sociale medier. Her skal det siges at hun allerede har omkring 10.000 followers på Twitter. Selvom hun ikke har udgivet så meget musik igen, så bliver hun allerede spået til at blive den næste store sangerinde inden for kommerciel pop/rnb musik, og udover det bliver der allerede draget paralleller mellem hende og Beyoncé med identiske stemmeføringer.

Amaal som til dagligt studere International Development Studies på University Of Toronto har også en usædvanlig tilgang til musikken, da mange af hendes budsskaber vedrører de mange problemstillinger i Afrikas horn og specielt i Somalia. I denne anledning har hun også kreeret tracket “Mufasa”, hvor hun opfordrer folket til at være stærke og have håb om at løfte sig som nation – meget dybt.

Efter at have hørt nogle af de andre tracks hun har lavet, har jeg bemærket at hun faktisk er meget alsidig rent lyrisk men også musikalsk. Jeg kan personligt ikke vente til at høre mere fra hende, og er allerede stor fan. Hvis man kunne tænke sig at læse mere om Amaal Nuux, vil jeg anbefale at man læser denne artikel som Digital Journal har lavet om hende. Det er helt imponerende hvor meget talent der kommer ud fra Toronto lige pt, med The Weeknd og Drake som frontfigurerne. Lad os se om Amaal er den næste fra T Dot som kommer til at bryde igennem og skabe et navn på et internationalt plan.

Tjek desuden også hendes hjemmeside ud hvor man kan downloade 2 tracks.

‘Like’ hende Facebook fanpage og ‘Follow’ hende på Twitter.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 8 feb, 2012

    Kender i Amaal Nuux? http://t.co/vRY4B5kV

HAVE SOMETHING TO SAY?