Mixtape: Chase N. Cashe “The Heir Up There”

En rapper som jeg er begyndt at føle er Surf Club’s Chase N. Cashe. Jeg ved ikke lige hvad det er, men jeg tror det er en kombination af hans grind og vilje til at komme frem som rapper til trods for at han startede ud som producer. Så har han også en fed lyd, og er faktisk en god rapper.

Surf Club som jo er producerteamet bestående af Chase N. Cashe og Hit-Boy, har haft relativt stor succes siden at de begyndte at gøre hver deres ting. Hit-Boy som mange nok ved er signed som producer til G.O.O.D. Music, og har nok produceret 2011’s største hit nemlig “Niggas In Paris” fra Jigga og Kanye’s kollaborative LP Watch The Throne.

Chase N. Cashe på anden side køre bare sit eget show lige nu, og i dag blev hans ventede mixtape The Heir Up There gjort tilgængeligt på nettet og kan nemt downloades. Jeg har ikke selv fået lyttet til det endnu, men tror man kan forvente et velkreeret mixtape med gode produktioner fra bl.a. ham selv, hans partner Hit-Boy, araabMUZIK og The Bizness. Se den komplette tracklist nedenfor.

Download

01. I’m The Man (Prod. by Chase N. Cashe)
02. P.O.P. (Prod. by Tha Bizness)
03. Myself (Prod. by AraabMUZIK)
04. Lights Down Low (Prod. by Chase N. Cashe)
05. Drug M$NEY (Prod. by Rich Kidd)
06. H.O.M.E. (Prod. by Tha Bizness)
07. Wish I Was In Vegas (Prod. by Rey Reel)
08. Daily Routine (Prod. by Hit-Boy & M3RGE)
09. Take A Look (Prod. by Pro & Brave)
10. Where Do We Go? (Prod. by Chase N. Cashe)
11. Money Right (Prod. by Roc & Mayne)
12. All In (Prod. by D.Rich)
13. S.S.D. (Prod. by Megaman)
14. Show & Prove (Prod. by Chase N. Cashe)
15. B.Y.O.H. (Prod. by Tha Bizness)
16. Don’t Worry (Prod. by Chase N. Cashe)
17. No Meaux (Prod. by Chase N. Cashe)

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 11 feb, 2012

    Fucker i med Chase N. Cashe? http://t.co/8ErqWA7x

HAVE SOMETHING TO SAY?