Mixtape/EP: Nipsey Hu$$le “X-Tra Laps”

Nipsey Hu$$le som jo for et par måneder siden udgav mixtapet TMC gav åbenbart ikke sine fans alt hvad han havde i ærmet. Dette er måske for ikke at smide for mange tracks på mixtapet. De nedprioriteret tracks var dog stadigvæk kvalitet, og Nip har derfor alligevel besluttet sig for at udgive dem på X-Tra Laps som er et slags tillægsmixtape eller EP.

Jeg synes at Nip er en af de mest ægte derude, det er dog virkeligt syndt at han ikke får den anerkendelse han ellers fortjener. Lad os håbe at dette år bliver anderledes for Slauson-rapperen og at han får lov til at smage noget succes. Se tracklisten nedenfor.

Download

01 Sound of My Ceremony
02 Noah’s Ark
03 Top Floor
04 We Ride
05 Faith
06 We Just Havin’ Fun
07 Intoxicated (Feat. Goldie)
08 Bulgari Shades
09 Am I Gone Make It?

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 14 feb, 2012

    Nipsey Hu$$le har 9 nye tracks til os.

    Han fyrer op for x-tra laps på sit marathon. http://t.co/stOgNqiN

  2. Pingback: #Mark Kristian ~ MK 14 feb, 2012

    Nipsey Hu$$le har 9 nye tracks til os.

    Han fyrer op for x-tra laps på sit marathon. http://t.co/stOgNqiN

HAVE SOMETHING TO SAY?