MusicVideo: Freddie Gibbs “Neighborhood Hoez” (Feat. 2 Chainz)

I anledningen af Valentine’s Day smider Gangsta Gibbs visualiseringen ud til “Neighborhood Hoez” som kan findes på hans seneste mixtape Cold Day In Hell. Videoen er rigtigt nice, da han bliver fremstillet som en rigtig charmetrold der gør giz varme til den.

Den er lavet i samarbejdet med LRG, som man også kan se på hans style i videoen. Er ude i at hvis de fandt ud af hvor meget LRG Drux havde i sit skab, ville de med det samme lave en sponsoraftale med DDS – fuld træ uden blade.

Føler alvorligt hende den sportif bana i starten, ku’ godt! 2 Chainz er bare mufrid, og skal bare fjerne sig fra Gibbs. Anyways too much talkin’, her er videoen!

Freddie Gibbs Feat. 2 Chainz – Neighborhood Hoes from LRG on Vimeo.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 15 feb, 2012

    Ny visualisering fra Gangsta Gibbs til alle giz derude! http://t.co/LVZQ0nNf

HAVE SOMETHING TO SAY?