Interview: Maurice Garland x ScHoolBoy Q

Hvis der en der er nice til at lave interviews for tiden, så er det Maurice Garland. Han fik nemlig chancen for at interviewe ScHoolBoy Q i Atlanta da han optrådte her forleden. Hvis man har set hans interview med A$AP Rocky  vil man vide at ikke nok med at han er professionel så er han også utrolig personlig med artisterne, hvilket helt sikkert giver en bedre følelse for artisten men også for dem som ser interviewet.

Det er også fedt at han i dette interview får nogle af de fremmødte fra koncerten til at stille Q nogle spørgsmål. Læg specielt mærke til manden der ved 5.24 stiller ham et spørgsmål, og få den største griner på!

Det er fedt at se nogle nye personligheder i “medie/musik” branchen, og glæder mig til at se flere interviews fra Maurice.

Udover dette interview skal man læse denne interessante artikel som Fader har lavet om Black Hippy, de kommer nemlig ind på en masse interessante vinkler om de 4 individer men også som gruppe og hvorfor de er det næste store rap kollektiv der kommer til at bryde igennem i den kommende fremtid.

Props: Maurice Garland

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 22 feb, 2012

    Endnu et nice interview af Maurice Garland, denne gang med ScHoolBoy Q. http://t.co/syREsMSQ

HAVE SOMETHING TO SAY?